dimecres, 26 d’octubre del 2011

Xerrada : L'adolescència : llibertat i límits

Continuem amb el cicle de xerrades per a mares i pares que vam iniciar el curs passat.

S'ha programat per al dia 26/10/2011 a les 20:00 h a l'Auditori de l'Escola (accés pel carrer Sicília, 333) la xerrada :

"L'adolescència : llibertat i límits"
(per a famílies amb infants de 9 a 16 anys)

Aquesta xerrada té com a objectiu entendre la dinàmica de relació amb les persones adolescents, conèixer les actituds que afavoreixen o dificulten la convivència, i donar eines que ajudin al bon desenvolupament i fomentin l’autonomia i la competència personal de les filles i fills. A partir del diàleg i compartint les experiències de les famílies assistents, s’oferiran les eines i els recursos necessaris per entendre el paper que té cada membre de la família i la dificultat de conjugar els límits i les llibertats.

L’adolescència és una etapa de canvis profunds que van des d’allò més extern a allò més intern. Comença amb els canvis físics de la pubertat, el desenvolupament dels caràcters sexuals primaris i secundaris que acompanyen canvis en el comportament, en els interessos i en les relacions. Parlarem d’una fase necessària a la vida i fonamental per construir el caràcter i la forma de ser de cada persona.
.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada