dilluns, 5 de desembre del 2011

Xerrada : Com Ajudar els Fills a Estudiar (i Fer la Feina del Col.le!)

El proper dia 14 de desembre a les 20:30 a l'Auditori del Col·legi, es durà a terme la xerrada titulada :

Com Ajudar els Fills a Estudiar (i Fer la Feina del Col.le!)

Es tracta d’una xerrada que dóna algunes orientacions sobre les millors actituds i estratègies dels pares per ajudar els fills a estudiar i fer la feina del col.le. Després d’unes consideracions sobre el valor de l’estudi, es proposen dues “eines”, es detalla un programa de 8 punts i s’ofereix un decàleg sobre l’estudi a casa. La xerrada té una durada d’una hora, i s’imparteix amb el suport d’una dinàmica presentació amb PowerPoint. En l’explicació s’inclouen alguns contes il.lustratius i motivadors i es lliuren alguns materials perquè pares i mares els puguin aplicar de forma immediata.

El ponent és en Juanjo Fernández Sola (www.juanjofernandez.com), una persona amb experiència en el món de la docència i que participa periòdicament en el cicle de conferències que organitza la CCAPAC (www.ampas.cat).
.

1 comentari:

  1. Us animo a venir a la xerrada, tant si heu rebut ja les notes de la 1a avaluació com si no! Us parlaré de l'EduBalança, del barret APA, i coneixereu un programa de 8 punts per ajudar els vostres fills. I procurarem amanir-ho tot plegat amb una mica d'alegria, que tothom pot canviar i millorar!

    ResponElimina