dimarts, 30 d’octubre del 2012

Xerrada : El Coaching, un acompanyament per a potenciar al màxim la nostra tasca educativa


Us anunciem la xerrada organitzada per l'escola,

Títol : “El Coaching, un acompanyament per a potenciar al màxim la nostra tasca educativa”
Data: Dilluns, 19 de novembre de 2012.
Hora: 20 hores.
Lloc : Auditori
Ponent : Mònica Parejo. Mestra i Psicopedagoga. Professora del Màster de Formació de Formadors i Habilitats Directives de la Universitat de Barcelona. Especialista en Intel·ligència Emocional. Formadora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Nota xerrada : 
El Coaching Educatiu facilita un acompanyament per al desenvolupament de les nostres competències emocionals, personals i professionals, com a procés continu i permanent en les persones, equips i organitzacions.
Ens permet alliberar i optimitzar el nostre potencial per extreure el millor de nosaltres mateixos com a persones, educadors i professionals, per fer front al repte que suposa la nostra tasca educadora i que dóna tant de sentit a la nostra vida.
Un entrenament que parteix de la nostra realitat i ens trasllada a la nostra visió; des de qui som fins a qui volem arribar a ser. Serà des de la descoberta, el bon rendiment dels propis recursos, el compromís i la perseverança que podrem aconseguir les nostres fites, per a una educació integral i apropar-nos al màxim benestar.
Us convidem a participar d’aquest espai de trobada per acostar-nos al Coaching Educatiu, que més que un mètode, s’entén com una filosofia de vida que ens apropa als nostres ideals.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada