dijous, 6 de novembre del 2014

Renovació del Consell Escolar

D’acord amb la Resolució ENS/2160/2014, de 16 de setembre, per la qual s’estableix el calendari del procés electoral per renovar el consell escolar dels centre públics i privats sostinguts amb fons públics (DOGC del 29-IX), la reunió constitutiva del consell escolar es realitzarà abans del 23 de desembre de 2014.

Els representants dels pares i mares són quatre.

Aquest any caldrà elegir dos representants dels pares i mares: un elegit per votació secreta i directa dels pares i mares del alumnes del centre, i un altre designat per la junta directiva de l’associació de pares més representativa. Els altres dos que van ser elegits al 2012 continuen dos anys més, segons les normes vigents.

L’acte electoral tindrà lloc el proper dia 26 de novembre de 2014. Començarà a les 17:15 i es clourà a les 19:30. Es realitzarà al vestíbul de l’escola (xamfrà de Sant Antoni M Claret – Sicília).

Per aquest motiu s'obre una nova pàgina on es mostraran els candidats que es presentaran per escrit a la comissió electoral abans del proper dia 12 de novembre (les podeu deixar a la secretaria).



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada