dimarts, 17 de novembre del 2015

Campanya "1 origami 1 euro" per la Marató de TV3

Des de la Comissió Social de l’AMPA del Col·legi Claret, hem engegat un projecte de col·laboració amb La Marató de TV3 que, aquest any, té com a finalitat recaptar fons per la investigació sobre la diabetis i l’obesitat.

A tal efecte, la Fundació de la Mútua General de Catalunya amb l’objectiu de promoure plans de prevenció de la salut en benefici de tota la societat, proposa a les escoles de Catalunya que per cada “grua de paper”(origami) que rebin donaran 1€ a La Marató de TV3 d’enguany fins un màxim de 50.000€. Per a més informació consulteu la seva web: www.1origami1euro.org

L’any passat vam aconseguir fer volar 2.160 origamis que es van traduir en 2.160€ que La Fundació va donar directament a La Marató. Aquest any, ens hem proposat un nou repte: com a mínim volem fer volar 5.000 grues cap a la Mútua General de Catalunya en nom de tota la comunitat del Col·legi Claret i comptem amb tots vosaltres per aconseguir-ho!

Des de dimarts 17/11 fins divendres 04/12 trobareu a les entrades del Col·legi, tant al carrer Sicília com al carrer Nàpols, uns contenidors de cartró on podreu dipositar totes les grues de paper que vulgueu. Les podeu fer tota la família i inclús convidar als amics a participar-hi.

A continuació us fem arribar un enllaç on podreu veure com es fa una grua de paper i us informem que, durant aquest dies, tots els alumnes del Col·legi Claret rebran de part dels seus tutors, un díptic original de la campanya. La finalitat d’aquesta acció és que feu la vostra primera grua en família i la compartiu amb tots nosaltres portant-la a l’escola i posant-la en els contenidors habilitats al respecte que trobareu a les entrades.

http://www.1origami1euro.org/fes-la-teva-grua/

Us animem a participar en aquest repte tan engrescador! Gràcies per endavant pel vostre temps i per la vostra col·laboració.

Comissió Social AMPA Col·legi Claret





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada