dimarts, 17 de novembre del 2015

Diada de recapte per La Marató de TV3

Després de l'èxit de participació de l'any passat en la Marató de TV3, tornem a engegar motors amb la il·lusió de superar la recaptació que vam aconseguir el 2014.

És per això que ens posem en contacte amb tots vosaltres, per demanar-vos la vostra col·laboració de cara a l'organització de la Marató d'enguany, que serà el proper dissabte 12 de desembre a la nostra escola.

Aquesta edició del 2015 està enfocada a la investigació de la diabetis i l'obesitat.

Durant tot el dia es duran a terme diferents tallers, activitats esportives, concurs de dibuixos, jocs tradicionals, farem un mural entre tots, tindrem l'actuació d'un grup musical d'animació, assaborirem una bona xocolata, jugarem al bingo, sortejarem un pernil, servei de bar, etc... Volem fer una diada especial en la que puguem estar-hi tots representats.

I perquè tot això pugui dur-se a terme us demanem la vostra col·laboració i us proposem el següent:

2. Des de P3 fins a 6è de primària:

Tal i com vam fer a la festa de fi de curs, voldríem assignar un taller a cada curs i necessitaríem voluntaris amb la finalitat de cobrir el taller corresponent per torns per tal que la feina estés el més repartida possible i tots poguéssim gaudir de la jornada.

Agrairíem moltíssim que, mitjantçant l'ajuda dels delegats de les classes, els vocals de cada curs poguéssiu gestionar la llista dels voluntaris pels tallers que ens hauríeu de fer arribar com a data límit el 30 de novembre, a l'adreça de l'AMPA.

Els tallers seran en horari de 10 a 14, excepte el Mural, Maquillatge i concurs de dibuix que estarà actiu durant tot el dia

P3 - Pots de sucre i espelmes (matí)

P4 - Pesca de productos saludables (matí)

P5 - Figures d'hàbits i aliments saludables amb Goma Eva (matí)

1EP - Maquillatge (Tot el dia)

2EP - Plantetes (matí)

3EP – Mural (Tot el dia)

4EP - Concurs de dibuix (Tot el dia)

5EP - Bisutería Nespresso (matí)

6EP - Postals de Nadal (Scrapbooking) (matí)


2. Des de 1r d' ESO fins a 2n de batxillerat:

Necessitem voluntaris de tots els cursos i totes les famílies que ens vulguin donar un cop de mà en algun moment del dia. Tota ajuda serà benvinguda! (Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça de l'AMPA)

Us animem a que participeu i gaudiu amb nosaltres per ajudar en la investigació de la diabetis i de l’obesitat.

VINE, SOMRIU, COMPTA AMB NOSALTRES, COMPTEM AMB TU!!!!



Comissió Social

AMPA Claret Barcelona



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada