dijous, 11 de febrer del 2016

Campanya "Destapa la teva solidaritat"

“Destapa la teva solidaritat” és una campanya de la Fundació GAEM que té l’objectiu de recollir el major nombre de taps de plàstic per aconseguir finançament pels projectes de recerca biomèdica impulsats per l’entitat, i conscienciar a la societat de l’abast de l’esclerosi múltiple i de la importància de donar suport a les investigacions per buscar solucions terapèutiques.
Comptar amb la nostra col·laboració és imprescindible, ja que gràcies al nostre suport i aportacions s'ha fet possible que el projecte d’investigació de Tolerància Immune continuï avançant.
Han recopilat totes les dades dels últims anys i han elaborat un informe on es veu que tant el nombre de col·laboradors com les tones de taps recollides i, en conseqüència, els diners recaptats, han augmentat considerablement. Acaben l’any 2015 amb aproximadament 20.000 quilograms de taps recollits, gairebé 5.000 € i més de 100 entitats col·laboradores. A més, aquest any GAEM celebra el seu 10è aniversari i volen continuar creixent, per això ens necessiten, no deixeu de col·laborar!!.

Adjuntem la carta d'agraïment i l'informe de la campanya.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada