dilluns, 8 de febrer del 2016

Carnaval 2016

El passat dissabte 06 de febrer l' Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret va celebrar el Carnaval 2016 a l'escola amb molt d'èxit!

La temàtica escollida per aquest any va ser " El Circ". La funció del matí va començar amb un conta-contes molt especial (explicat pel gran Laertes Sánchez) i del que van gaudir els més petits i els que no ho eren tant.

Desprès el gran Dídac Verdés va convertir la Biblioteca de l'escola en un espai "màgic" gràcies a un munt de trucs increïbles, algun dels quals, va arribar a compartir amb tots nosaltres.

Tots els petits espectadors de la funció van poder fer-se una disfressa al taller de "Fes-te la teva disfressa". La porxada del Pati Vell es va omplir de intrèpids domadors, lleons ferotges i divertits pallassos que van posar la nota de color i alegria a la jornada.

Per la tarda, pels carrers del barri, es va poder veure la desfilada dels integrants del "Circ del Claret" que van acabar la seva jornada amb una bona xocolata a la plaça de La Sedeta i on van continuar la festa fins tard.

Gràcies a tots per haver vingut, per haver somrigut i sobretot gràcies perquè hem pogut comptar amb vosaltres un altre cop per fer d'aquest dia una jornada de circ inoblidable!!

Comissió Social AMPA Col.legi Claret

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada