dijous, 26 de maig del 2016

Taller de Pilates


La Comissió de Formació de l’AMPA del Col·legi Claret us vol convidar a participar al "Taller de Pilates” que tindrà lloc el divendres 27 de Maig (de 18:00h a 19:30h) a la Sala de Psicomotricitat situada a l’edifici d’Infantil de l’escola. La tallerista serà l’Anna Gómez formadora profesional en el mètode Pilates. 

El Pilates és una tècnica d’entrenament físic indicat per a tot tipus de persones, independentment de la edat i de la condició física, que treballa tot el cos amb l’objectiu d’aconseguir una salut global que no només es vegi sinó que a més a més es percebi.

La pràctica del Pilates consisteix en combinar l’equilibri muscular de tot el cos, controlant la postura i la respiració realitzant un treball conjunt del cos i la ment que ens ajudarà, entre d'altres, a alleugerar o evitar dolors d’esquena, a tonificar la musculatura (en especial l’abdominal i pèlvica) i a recuperar agilitat.

Les places del taller són limitades (30pax.). Per inscriure-us heu d’ enviar un correu a l’AMPA (ampa@claretbarcelona.cat) amb el vostre nom i un telèfon de contacte. El llistat d’inscrits es farà segons l’ordre d’arribada dels correus d’inscripcions a l’Associació.
 
Gràcies a tots per la vostra col·laboració i animeu-vos a participar! 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada