dimecres, 22 de juny del 2016

Socialització de Llibres de Lectura al Col•legi Claret de Barcelona

Benvolgudes Famílies,

Per l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret es un plaer posar en el vostre coneixement que implantarem, fruit del treball conjunt entre l’escola i l’Associació, el projecte de “Socialització de Llibres de Lectura al Col·legi Claret”a partir del curs 2016-2017.

El projecte s'implantarà a tota l'Educació primària i a la ESO.

L’objectiu del projecte de socialització és que els alumnes de l’escola tinguin el seu lot de llibres de lectura obligatòria (no de text), sigui del curs que sigui, patrocinat per l’AMPA del Col·legi Claret.

D’on volem treure tots els llibres necessaris per dur a terme el projecte? Doncs de les Famílies de l’escola i de la seva col·laboració. A l'enllaç trobareu el llistat de lectures obligatòries per aquells cursos on la socialització és aplicable per a que en sigueu coneixedors i pugueu donar tots els títols que es requereixen per tirar endavant el projecte independentment del curs que estigui el vostre fill.

Els llibres que no aconseguim recollir a través de la socialització de les Famílies, els adquirirà l’AMPA fins arribar al mínim d’exemplars necessaris per fer viable el projecte a tots i cadascun dels cursos on el projecte de socialització sigui aplicable.

És important que tots siguem conscients que, reservar els llibres de lectura obligatòria a casa per a germans petits o coneguts, serà econòmicament contraproduent pel projecte, a la vegada que es trobaran amb duplicitat de llibres (el que proporcionarà l’escola i el que haurà reservat la família).

Tenim el compromís per part de l’escola que el llistat de l'enllaç es mantindrà invariable al llarg de tres anys escolars (inici del projecte curs 2016-2017 i vàlid fins el curs 2018-2019 ambdós inclosos). Quants més llibres de lectura es recullin, menys despesa econòmica haurà de suportar el pressupost de l’Associació i així podrem seguir desenvolupant altres projectes per a la comunitat.

Quan es farà la recollida? Del 22/06/16 al 16/09/16.

No hi haurà recollida de llibres en el període que l’escola està tancada per les vacances d’estiu.

On? A la Consergeria de l’escola trobareu contenidors on podreu dipositar els llibres de lectura que vulgueu socialitzar (de Dilluns a Divendres de 08:00h a 13:00h i de 15:00h a 17:00h).

Aprofitarem que estem fent la recollida de llibres de lectura obligatòria per recollir també llibres de lectura lliure, o recomanada entre el propi alumnat, per renovar les biblioteques de les aules i la Biblioteca de l’escola.

Comptem amb tots vosaltres per a que el projecte de “Socialització dels Llibres de Lectura del Col·legi Claret” sigui un èxit; està a les nostres mans...

Gràcies per endavant a totes les Famílies per la vostra col·laboració!.


AMPA del Col·legi Claret de Barcelona


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada