dijous, 2 de juny del 2016

Taller de Pilates

El passat divendres va tenir lloc la sessió de Pilates a càrrec de l’Anna Gómez organitzada per la Comissió de Formació de l’AMPA del Col·legi Claret. La sessió va ser tot un èxit gràcies, en gran part, al carisma i la personalitat de l’Anna Gómez que va aconseguir una connexió plena amb les assistents al taller.

A continuació us fem arribar els comentaris d’alguna de les assistents a la sessió de Pilates que descriuen el bon ambient que vam poder viure tant les assistents com la tallerista:

" ¡Me encantó la clase de Pilates! ¡Fué una hora de desconexión! Aprendimos a respirar, a recolocar nuestra columna y a focalizar la fuerza en nuestro centro. La monitora superbuena, la voz, la manera de comunicar y la actitud. Salimos relajadas y cargadas de energía positiva.¡ Gracias AMPA por organizarlo!"
Trina

“La sessió de Pilates va anar molt bé. La professora em va agradar molt. A veure si podem repetir… Merci AMPA per l’organització!”
Ariadna

“Hola AMPA! Em va agradar molt la classe de Pilates de l’Anna Gómez. Gràcies per la proposta!”
Judit


Gràcies a totes les assistents per fer del divendres un dia molt especial i esperem seguir comptant amb vosaltres en futures accions que l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret organitzi pels seus associats!




Comissió de Formació de l’AMPA del Col·legi Claret

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada