divendres, 18 de novembre del 2016

Candidatures dels pares al Consell Escolar


Us presentem les candidatures rebudes dels pares per a les eleccions del Consell Escolar del proper dia 30 de novembre.

- Sóc la Montserrat Ermi i Rosell, mare de dues nenes, una de 1r d'ESO i l'altra de 3r d'ESO, que venen a l'escola des de P3. Sempre he intentat participar d'una manera activa amb l'escola, ja sigui fent de delegada, de vocal, al FEAC...








- Albert Huguet Pàmies, tinc 1 fill a 3er de primària i 1 filla a 1er de primària. Jugo a hoquei amb els veterans del Claret.









- Sóc Anna Quintana, candidata a formar part del Consell Escolar. Tinc tres fills a l'escola, a 3er ESO, 1er ESO i 1er Primària. O sigui, porto 12 anys a l'escola i he sigut testimoni de l'evolució que ha tingut al llarg d'aquest anys. En moltes coses a sigut per a bé. He participat en vàries activitats ofertes per l'escola i per l'AMPA, tant com a participant com a col·laboradora en l'organització. He sigut delegada de curs en varis cursos i també he estat en les vocalies. En el meu "temps lliure" en dedico a la meva professió i vocació com a psicoterapeuta.
Espero poder representar al col·lectiu de pares i mares de l'escola en el Consell Escolar tal com es mereixen i sempre tenint en compte el que pot ser millor pels als nostres fills.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada