dijous, 24 de novembre del 2016

El Claret Viu la Marató de TV3 amb tots els sentits

Després de l'èxit de participació de l'any passat a “La Marató 2015”, tornem a engegar motors amb la il·lusió de superar la recaptació que vam aconseguir l’any passat.

És per això que ens posem en contacte amb tots vosaltres per demanar-vos la vostra participació més solidària i activa a les activitats que l’AMPA del Col·legi Claret han preparat per recaptar fons que destinarem íntegrament a “La Marató 2016” dedicada a l’Ictus i a les Lesions Medul·lars i Cerebrals Traumàtiques. 

La graella d’activitats d’enguany serà la següent:

Divendres 16/12
* Conta Contes: “La Bella i la Bestia” (Auditori) de 17:30h a 18:00h
* Concert Infantil: “Grup Adzucat” (Menjador Pati Vell) de 18:00h a 19:00h
* Esports: “Torneig Interclasses” (Pati Vell) de 17:30h a 19:30h

Diumenge 18/12
* “Caminada Popular Solidària” des de l’escola fins als estudis de TV3 (distància aproximada de 9Km i hora prevista de la sortida: 10:30h) per fer l’acte de donació dels fons recollits en les diferents activitats celebrades prèviament.
Més endavant rebreu informació més precisa sobre el recorregut que us proposem i que estarà basat en dues premisses: el recorregut sempre discorrerà a prop del transport públic per a facilitar el seu ús en cas de necessitat. Es podrà participar a la caminada a peu, en bicicleta, en patins, en patinets, corrent, ballant, acompanyats de les vostres mascotes, ... com vulgueu fer-ho! L’important serà participar independentment de com ho vulgueu fer.

Per poder participar a les activitats que us proposem, serà necessari haver adquirit prèviament (a la Consergeria de l'escola) el “Dorsal Solidari de La Marató” que es posarà a la venda des de l’ 1 de desembre al 16 de desembre a un preu simbòlic i mínim de 3€. Posarem a la venda 1.500 dorsals i esperem que entre tots ens ajudeu a exhaurir-los!

Es important que recordeu que l’ús del dorsal serà obligatori per poder participar, assistir, gaudir, ... de qualsevol de les activitats preparades per l'ocasió. Un únic dorsal per participant dona dret a participar en totes i cadascuna de les activitats que es vulgui. També podeu comprar un dorsal aquells que, per motius personals, no pugueu acompanyar-nos aquells dies però voleu solidaritzar-vos amb l'acció que us proposem.

Esperem que la nostra proposta sigui engrescadora i que aconseguim una molt alta participació en cadascuna de les activitats que us proposem, doncs això voldrà dir que, tota la comunitat del Col·legi Claret (Alumnes, Famílies, Equip Docent i Administració/Serveis), hem estat de nou una pinya i hem “donat” el millor de nosaltres a La Marató del 2016.

Tots i totes amb La Marató!!

AMPA Col·legi Claret de Barcelona


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada