dijous, 15 de desembre del 2016

El Claret amb la Marató de TV3

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar un recordatori sobre les activitats que es realitzaran a l'escola per recollir diners i aportar-los a La Marató, dedicada aquesta any 2016 a l 'Ictus i a les Lesions Medul·lars i Cerebrals Traumàtiques.

La graella d’activitats d’enguany serà la següent:

Divendres 16/12

* Conta Contes: “La Bella i la Bèstia” (Auditori) de 17:30h a 18:00h
* Concert Infantil: “Grup Adzucac” (Menjador Pati Vell) de 18:00h a 19:00h
* Esports: “Torneig Interclasses” (Pati Vell). Adjunt trobareu propostes dels esports al respecte.
Bàsquet - de 17:30 a 19:30
Hoquei - de 17:15 a 19:00

Diumenge 18/12

* “Caminada Popular Solidària” des de l’escola fins als estudis de TV3 on farem l'entrega simbòlica de la recaptació aconseguida amb la venda dels "Dorsals Solidaris de La Marató" (hora prevista de la sortida: 10:30h).
Recomenable que arribeu entre les 10:00 i les 10:15 al "Punt de Trobada" que serà davant de la porta del parvulari de l'escola, a la cantonada del carrer Nàpols amb Antoni Mª Claret.
Adjunt trobareu el recorregut de la caminada que serà d'uns 11 km i d'una duració aproximada de 2h i 20 minuts. En cas de pluja moderada, la caminada es farà igualment però en cas de pluja forta, la caminada es suspendrà.

Per poder participar a les activitats que us proposem, serà necessari haver adquirit prèviament (a la Consergeria de l'escola) el “Dorsal Solidari de La Marató” que es va posar a la venda l’ 1 de desembre fins el proper 16 de desembre a un preu simbòlic i mínim de 3€. Posarem a la vostra disposició 1.500 dorsals i esperem que entre tots ens ajudeu a exhaurir-los! Amb un únic dorsal/persona es tindrà dret a assistir a totes i cadascuna de les activitats preparades per divendres i diumenge. Els pares que acompanyin als seus fills a les diferents activitats hauran de dur també el dorsal per poder participar-hi.

També podeu comprar dorsals aquells que no tingueu l' oportunitat d' acompanyar-nos activament, però volgueu solidaritzar-vos amb la causa.

Esperem que la nostra proposta sigui engrescadora i que aconseguim una molt alta participació en tot allò que us proposem, doncs això voldrà dir que tota la comunitat del Col·legi Claret (Alumnes, Famílies, Equip Docent i Administració/Serveis), hem estat de nou una pinya i hem “donat” el millor de nosaltres a La Marató del 2016.

Tots i totes amb La Marató!!





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada