dilluns, 27 de febrer del 2017

El Carnaval del Claret

Si per alguna cosa es caracteritza el mes de febrer és per les celebracions de carnaval que podem trobar en molts indrets arreu de Catalunya; escoles, barris de la nostra ciutat, pobles,  amb els amics, ... però sigui quin sigui l’escenari triat per a gaudir de la celebració sempre hi  trobarem, sens dubte, les ganes de passar-ho bé  entre els participants.
L’Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret va voler celebrar amb tots vosaltres el “Carnaval 2017” a l’escola i amb aquesta finalitat va preparar una graella d’activitats i accions que van engrescar tant els més petits com els que no ho són tant.

Socialització de Disfresses
Èxit sense precedents! A la campanya de “Socialització de Disfresses” de l’AMPA del Col·legi Claret es van recollir 66 disfresses que es van destinar al Projecte Paidós de Càritas Diocesana de Barcelona.
Són moltes les persones i famílies que s’adrecen a Càritas demanant ajut. Càritas dóna prioritat a l’atenció a les famílies amb infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat i fragilitat. En el seu funcionament del dia a dia, intenten donar resposta a les necessitats específiques que presenten aquests col·lectius i aquesta va ser la finalitat de la recollida.
Gràcies a tots vosaltres vam poder fer feliços a molts nens/nenes que necessiten de la nostra col·laboració per poder gaudir d’aquesta i d’altres festes tradicionals d’una manera més plena i vam poder demostrar, un cop més, que les Famílies del Col·legi Claret  som responsables amb la reutilització, el reciclatge i el consum sent conscients de la realitat que ens envolta a través d’una actitud de respecte i compromís envers la societat i els altres.


Recull de fotos.

Taller de Disfresses i Teatre de Titelles a la Biblioteca
El dissabte 25 de febrer al matí, la Biblioteca de l’escola va acollir a tots aquells nens que van voler fer-se la seva disfressa amb la finalitat de participar activament en el teatre de titelles que teníem programat per l’ocasió: “La Caputxeta Vermella”.  
Va ser fantàstic veure com mica a mica l’espai escollit per fer les activitats s’anava omplint de llobatons i caputxetes que van demostrar,  amb el seu treball en equip,  que la diversitat s’ha de treballar des d’una actitud creativa i sensible per a que estigui al servei de tots independentment dels interessos personals de cadascú.
Però el  moment màgic del matí va arribar quan el teatre de titelles va obrir les seves portes per representar la versió més fantàstica i participativa que mai s’ha vist del conte clàssic “La Caputxeta Vermella”. Els llobatons i les caputxetes van ajudar al narrador - que havia patit una inexplicable desmemoria sobre els personatges i l’historia del conte original - a explicar la versió del conte que entre tots van decidir que havia de ser.
El cert és que, els pares i les mares que ens acompanyaven,  també s’hi van implicar i també van voler posar el seu granet de sorra en aquesta genial representació.

Vegeu un recull de fotos.






Rua de Carnaval al Barri
Desprès d’haver descansat una mica d’un matí molt intens, les Famílies del Claret (disfressades sobre la temàtica que s’havia triat per l’ocasió; El Cinema) van participar molt activament de la “ Rua de Carnaval del Camp d’en Grassot 2017” organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.
El barri es va omplir de personatges famosos de pel·lícules que, ben entrada la tarda, van envair la plaça de La Sedeta per gaudir de la xocolatada popular i de l’espectacle d’animació que va tancar les celebracions del Carnaval 2017 d’enguany.
l'àlbum  de fotografies.

Gràcies a tots per la vostra participació en les accions i els actes que l’AMPA del Col·legi Claret havia preparat per celebrar el Carnaval 2017 doncs, gràcies a vosaltres, han estat tot un èxit...
... heu vingut i heu Viscut amb Tots els Sentits el Carnaval 2017 a l’escola!

Comissió Social i Cultural de l’AMPA del Col·legi Claret de Barcelona

---------------------------------------

Aprofitant l’avinentesa que aquesta publicació ens ofereix, volem dedicar tot l’esforç i els resultats obtinguts del projecte “Carnaval 2017” organitzat per l’AMPA del Col·legi Claret a una persona molt important per a nosaltres i que fa poc ens ha deixat; en Xavier Melgarejo. En Xavier sempre ens encoratjava a portar endavant les nostres activitats com a AMPA per molt difícil que fos i per molt desànim que ens envaís... ha estat difícil i el desànim ens ha envaït més que mai però hem continuat endavant i ho hem fet per tu i per a tu. 
 
Gràcies Xavier per totes les “llavors” que ens has deixat i tingues per segur que les seguirem “regant” el millor que sapiguem!.

AMPA Col·legi Claret Barcelona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada