divendres, 7 d’abril del 2017

Xerrada-concurs de booktubers per Sant Jordi

Benvolgudes famílies de secundària,

L’Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret ha organitzat – dins el marc de les activitats que es desenvoluparan amb motiu de la celebració de Sant Jordi – el “Concurs BookTubers Sant Jordi 2017” a l’escola.

El concurs es durà a terme el pròxim dissabte 22 d’abril a l’espai Biblioteca de l’escola i constarà de dues parts:

De 10.30h a 12.00h 

Els alumnes de Secundària que s’hagin apuntat al concurs rebran una xerrada sobre l’univers BookTuber a càrrec de l’empresa “4FanTICbcn” que els hi donarà les eines necessàries per introduir-se en aquest nou món amb seguretat i plenes garanties. De la ma dels talleristes els alumnes coneixeran el món BookTuber, el seu argot, com crear estructures narratives sòlides, la importància de la tecnologia i del seu bon ús com a eina d’aprenentatge, ….

De 12.00h a 13.30h 

Els assistents a la xerrada hauran de gravar el seu propi vídeo i penjar-ho al nou canal de BookTubers del Claret com a exemple de com pot ser una crítica literària a través d'un vídeo curt  i penjat al canal Youtube! Els nous BookTubers ens hauran de fer arribar la seva opinió sobre algun dels llibres de lectura obligatòria que hagin llegit al llarg del curs escolar i ens hauran de fer una recomanació sobre una lectura que hagin triat lliurament.   

Qui pot participar?

Els alumnes de Secundària del Col·legi Claret però no de forma individual sinó per parelles. Es podran inscriure fins a tres parelles d’alumnes per cada curs de Secundària, és a dir, tres parelles d’alumnes de 1rESO, tres parelles d’alumnes de 2nESO, tres parelles d’alumnes de 3rESO i tres parelles d’alumnes de 4rt ESO. El millor vídeo per curs serà premiat amb un lot de lectures adients a l’edat dels premiats.

Com inscriure's al concurs?

Enviant un e-mail a l’AMPA del Col·legi Claret (ampa@claretbarcelona.cat) on han de constar les dades dels alumnes (per parelles) que volen participar. La inscripció es farà per rigorós ordre d’arribada a la bústia del correu de l’associació. Si algun curs no omple totes les seves inscripcions es donarà cabuda a alumnes d’altres cursos que hagin manifestat el seu interès en participar en aquest concurs literari.  

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració en fer d’aquesta iniciativa tot un èxit!

Junta AMPA Col·legi Claret Barcelona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada