dimecres, 10 de maig del 2017

Voluntaris FFdC2017

La Comissió Social de l’AMPA del Col·legi Claret està preparant la “Festa de Final de Curs 2017” (que està previst que es celebri el pròxim dissabte 17 de juny a les instal·lacions escolars) i a la que esteu tots convidats a participar-hi!

El matí del dissabte (de 10:30h a 13:30h) està dedicat fonamentalment a un ambient molt familiar amb les següents activitats : Tallers, Gimcana Trivial, Inflables i Cau de la Por.

Els Tallers que s’han programat necessiten d’un volum important de « Voluntaris FFdC2017 » (uns 50 aprox.) per poder realitzar les activitats programades de forma correcte i amb un ambient adequat. Ens agradaria afegir que, per poder realitzar els tallers programats (plantetes, pots de sal, figures amb CD’s, pintar bosses, càpsules Nespresso, Scrapboking, Trapillo, maquillatge…), no es necessari tenir una habilitat especial amb el mon de les manualitats doncs, molts d’aquests tallers, estan dirigits a alumnes amb edats molt primerenques. Totes les mares/pares de l'escola (des de l'Etapa 3-7 a Batxillerat) estan convidats -sense excepció- a participar d'aquest grup de voluntaris.

Com fer-vos « Voluntari FFdC2017 » ?

- Envieu un email als vostres Delegats de classe amb: el vostre nom i cognom, email de contacte, telèfon , la franja horària de la que teniu disponibilitat entre les 10 i les 14 (tot el matí, de 10 a 11, d'11 a 12, ...), tal com s'indica en el fitxer adjunt.
- Si teniu un grup de voluntaris ja organitzat i voleu dur a terme un taller que a vosaltres us fa una particular il·lusió, no dubteu en comunicar-nos-ho per poder ajudar-vos a fer-lo.
- Data límit que els Delegats ens poden fer arribar l' email amb el recull de voluntaris i les noves propostes de taller en cas que n'hi hagués : el divendres 26 de maig.

Us volem agrair per endavant la vostra col·laboració en fer del matí del dissabte una festa fantàstica i solidaria però ens veiem amb la obligació de recordar que, de no tenir un volum mínim de “Voluntaris FFdC2017”, no podrem dur a terme la graella d’activitats programada.

Veniu a la FFdC2017 de l’escola, viviu-la amb tots els sentits però per damunt de tot... participeu activament de la mateixa!


Comissió Social AMPA Col·legi Claret de Barcelona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada