dimecres, 24 de maig de 2017

Xerrada Victor Küppers : La gestió de l'entusiasme. Com viure la vida amb sentit

El passat dimarts 16 de maig l’Auditori del Col·legi Claret va estar ple de gom a gom per donar la benvinguda al Victor Küppers que ens va parlar sobre com viure la vida amb sentit, amb passió, amb entusiasme … només viurem una vegada i és la nostra obligació fer-ho el millor que sapiguem!.

Nosaltres decidim com viure la nostra vida i hem d’intentar elegir la millor actitud davant qualsevol situació que ens toqui viure. Quines eines ens poden ajudar a fer-ho? Doncs intentant cada dia ser una millor persona i ajudant als altres, gaudint amb el que fem, essent agraïts amb el que tenim, queixant-nos menys en general, buscant noves il·lusions, ajudant els altres, repartint alegria i per damunt de tot cuidant de les persones que més estimem.Què els hi va semblar als assistents?

«Excelente charla de Victor Küppers sobre lo que todo el mundo piensa y no hace. Como muy bien dice Victor: “TÚ eliges” donde quieres estar, qué hacer,… con cariño y tiempo elijo ser feliz. Gracias Victor Küppers

“Gran la ponència del Küppers, ens ha fet reflexionar sobre les coses que sabem però que no fem sobre les nostres relacions amb els familiars, amics, companys de feina, … segur que molts de nosaltres viurem amb més alegria a partir d’ara.”

« L’actitud la tries TÚ; reflexions per viure amb entusiasme, il·luminant o anant fos, … »

« Victor te devuelve a la consciencia de lo importante, del valor de lo que tenemos y de lo que perdemos inconscientemente. La charla ha hecho que muchos de nosotros hayamos empezado el día exigiendo y exigiéndonos sonrisas en el terreno personal y profesional. Hemos de plantearnos el hacer un ole, ole y ole a todo aquello que nos rodea.”

“ Victor Küppers ens diu que la diferència entre un crack i un mediocre és la seva actitud. La diferencia entre la consciència de la importància de les coses la dona una xerrada del Victor.”

“ Gràcies Victor Küppers per fer-me gaudir durant una estona de la teva passió i entusiasme per la vida. Sabent que no és neix positiu vull, sens dubte, aprendre a ser-ho.”

“Viure la vida amb afecte, dedicació de temps als que estimem i alegria”

“Una xerrada molt interessant i divertida alhora. La felicitat no depèn tant del que ens succeeix sinó de com ho vivim, especialment si no son coses importants.”

“Victor nos habló de cosas simples que se nos olvidan con el ritmo de vida frenético que llevamos y da gusto que nos las recuerden con tanto entusiasmo y alegría. Ser feliz es una decisión de cada quien… ¡Tú decides!”

“Viu la vida amb afecte!”
“Lo más importante en la vida es que, lo más importante, sea lo más importante.”


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada