dilluns, 13 de novembre del 2017

Campana "1origami1euro" - Marató TV3 2017

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que, des de la Comissió Social de l’AMPA del Col·legi Claret, s’ha engegat un projecte de col·laboració amb La Marató de TV3 que, aquest any, té com a finalitat recaptar fons per la investigació sobre les “Malalties Infeccioses”.

A tal efecte, la Fundació de la Mútua General de Catalunya (amb l’objectiu de promoure plans de prevenció de la salut en benefici de tota la societat), proposa a les escoles de Catalunya que per cada “grua de paper” (origami) que rebin donaran 1€ a la Fundació de La Marató fins un màxim de 50.000€. L’any passat vam aconseguir fer volar prop de 15.000 origamis cap a la Fundació que es van traduir en una donació directa a La Marató de 15.000€.

Per a més informació al respecte d’aquest projecte consulteu la web: www.1origami1euro.org

Aquest any, la MGC ens proposa un nou repte: els hi agradaria que cada origami que surti de les nostres mans sigui únic i, per això ...

· us volem convidar a que el personalitzeu ...poseu-li el vostre nom!

· us volem convidar a que el decoreu ... pinteu-lo amb mil colors!

· us volem convidar a que escrigueu un desig a cada grua de paper... desitgem-nos salut i benestar!

FEM de cada GRUA de PAPER una PEÇA ÚNICA!!

Les grues i els seus missatges es faran arribar a la Fundació La Marató, a l’associació Solidaritat de Sant Joan de déu i als Amics de la Gent Gran. Volem fer arribar prop de 9.500 desitjos cap a la Mútua General de Catalunya en nom de tota la comunitat del Col·legi Claret i comptem amb tots vosaltres per aconseguir-ho!

Des de dilluns 20/11 fins a dilluns 27/11 trobareu a les entrades de l'escola, tant al carrer Sicília com al carrer Nàpols, uns contenidors de cartró on podreu dipositar totes les grues de paper que vulgueu. Les podeu fer tota la família i inclús convidar als amics a participar-hi.

A continuació us fem arribar un enllaç on podreu veure com es fa una grua de paper i us informem que, durant aquest dies, tots els alumnes del Col·legi Claret rebran de part dels seus tutors, un díptic original de la campanya. La finalitat d’aquesta acció és que feu la vostra primera grua en família i la compartiu amb tots nosaltres portant-la a l’escola i posant-la en els contenidors habilitats al respecte que trobareu a les entrades.

http://www.1origami1euro.org/fes-la-teva-grua/

Us animem a participar en aquest repte tan engrescador!

Gràcies a tots per la vostra col·laboració en fer d’aquesta acció solidària tot un èxit!


Comissió Social AMPA Col·legi Claret de Barcelona


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada