dimarts, 28 de novembre del 2017

Xerrada 27/11 "Comunicació assertiva" amb en Juanjo Fernández

El passat dilluns 27 de novembre vam inaugurar el cicle de xerrades organitzat per la Comissió de Formació de l’AMPA amb una xerrada sobre Comunicació assertiva. La xerrada va estar  impartida pel Juanjo Fernández, llicenciat en filosofia i lletres, escriptor i conferenciant, i un ponent assidu a les xerrades organitzades per la comissió.

La xerrada es va iniciar amb una petita activitat en la que vam participar tots els assistents. La activitat va consistir en ajuntar una sèrie de peces distribuïdes per la sala amb les que vam crear diferents puzles que contenien missatges relacionats amb la comunicació. Tot en silenci, sense parlar, per tal de demostrar que també ens podem i sabem comunicar sense paraules.

El Juanjo ens va ensenyar diverses estratègies per comunicar-nos de manera assertiva dins els nostres cercles, ja sigui amb la família, els amics, companys de feina, etc... A més a més, ens va fer reflexionar sobre la necessitat de comunicar-nos amb tots els sentits: la vista, oïda, olfacte, gust, tacte i també amb el CAP i el COR.

Finalment ens va fer entendre que una comunicació assertiva ens pot ajudar a establir una comunicació més eficaç que contribueixi a l’assoliment dels nostres objectius.
En acabar la xerrada, el Juanjo ens va entregar a tots els assistents un petit obsequi i tots junts ens vam acomiadar d’una manera ben festiva.

Va ser una xerrada divertida, profitosa i sobretot, molt assertiva!.

Adjuntem Quadern Comunicació.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada