dimecres, 15 de novembre del 2017

Xerrada : “Comuniquem-nos amb tots els sentits! Comunicació assertiva i eficaç”

Des de la Comissió de Formació és un plaer convocar-vos a la conferència que hem organitzat pel pròxim dilluns 27 de novembre d’enguany a les 20.00h a l’Auditori de l’escola:

“Comuniquem-nos amb tots els sentits! Comunicació assertiva i eficaç”

Ens comuniquem amb tothom i per tot arreu! Amb la parella, amb els fills, amb els amics, a la feina, amb desconeguts... Ens comuniquem amb comunitat. Però com ho fem? Som capaços de comunicar-nos amb tots els sentits? Voleu conèixer els cercles de la comunicació i els secrets de la comunicació eficaç? Com protegir-vos davant de comunicacions inadequades?...

La conferència estarà conduïda pel Juanjo Fernández que, per aquells que encara no el conegueu, dir-vos que el Juanjo és llicenciat en Filosofia i Lletres i les seves vocacions són ensenyar i escriure. Actualment, la seva activitat principal són les conferències que imparteix a alumnes, mestres i Famílies sobre temes educatius ben diversos. Cada vegada que el Juanjo ha vingut a col·laborar amb l’AMPA del Col·legi Claret sempre ha estat un èxit!

Si voleu apostar fort per la comunicació desinteressada i generosa amb els altres i voleu passar-ho bé comunicant-nos tots plegats... veniu a la conferència del Juanjo Fernández i descobriu que la comunicació no està en crisi!

Anoteu- lo ja a les vostres agendes ....

Conferència Juanjo Fernández sobre Comunicació
Auditori del Col·legi Claret (Accés C/ Sicilia 333 – 4rt pis)
Dilluns 27/11/17 a les 20.00h
Us esperem a tots!!


Comissió Formació AMPA Col·legi Claret de Barcelona





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada