dilluns, 26 de febrer del 2018

Crònica de la 7ª Trobada d’AMPAs en Xarxa

El passat diumenge 25 de febrer, a les instal·lacions del Col·legi Claret, va tenir lloc la “7ª Trobada d’AMPA’s en Xarxa” que organitza anualment la CCAPAC. L’ AMPA Claret era l’associació “acollidora” de la trobada d’enguany gràcies, en part, a l’ èxit del projecte de “Socialització de Llibres de Lectura” i del projecte de la “Biblioteca Mòbil” duts a terme el darrer curs escolar.

Va ser un matí molt enriquidor per a tots els assistents doncs, d’una manera molt planera i pròxima, les AMPA’s que ens van visitar (l’AMPA Vedruna Vall de Terrassa, l’AMPA de FEDAC Sant Andreu de Barcelona i l’AMPA dels Jesuïtes-Bellvitge de Barcelona) i l’AMPA Claret, vam posar en comú els projectes que hem dut a terme a les nostres respectives associacions amb l’objectiu de compartir entre tots les experiències viscudes al respecte; vam “fer xarxa”.

Ens agradaria acabar aquest article, agraint a l’escola la seva col·laboració en tot moment doncs, sense el seu recolzament i participació, no hauríem pogut dur a terme aquest important acte per a l’associació; tan el Josep Sanz com el Vicenç Barceló (a través de la seva pregària d’acollida) van contribuir, sens dubte, a que la trobada fos tot un èxit!".







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada