dijous, 12 d’abril del 2018

Conferència "Autoritat i límits"

Des de la Comissió de Formació és un plaer convocar-vos a la conferència que hem organitzat pel pròxim dimecres 18 d’abril d’enguany a les 20.00h a l’Auditori de l’escola que du per títol:

“ AUTORITAT i LÍMITS”

On treballarem plegats el concepte d’autoritat, la importància d’establir límits (les normes negociables i no negociables), el manteniment dels pactes negociats, els arguments, el discurs vàlid, la por d’equivocar-nos, el penediment, el malestar, ... en definitiva, el com resoldre conflictes amb els nostres fills i filles!

La conferència estarà conduïda pel psicòleg Vladimir Reinhard que portarà a terme l’activitat formativa del programa de “Suport Educatiu a les Famílies” de l’IMEB. L’objectiu d’aquest programa és impulsar i donar suport a la implicació de les Famílies com a agents educatius fonamentals, tot establint continuïtats entre el context familiar i l’escolar. A més, busca fomentar accions encaminades a l’educació en valors alhora que contribueix en l’enfortiment del teixit associatiu de les AMPA’s.

Anoteu-ho ja a les vostres agendes ....

Conferència Vladimir Reinhard sobre “Autoritat i Límits”
Auditori del Col·legi Claret (accés pel C/ Sicilia 333 – 3r pis)
Dimecres 18/04/18 a les 20.00h

Us esperem a tots!!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada