dimarts, 15 de maig del 2018

I Escape Room del Col·legi Claret" - Divendres 25 de maig a les 17:30h

Benvolgudes famílies,

És un plaer comunicar-vos que la Comissió de Foment de la Lectura ha organitzat el “I Escape Room del Col·legi Claret” dirigit als alumnes que actualment estan cursant 5è i 6è d’EP a l’escola. L’activitat tindrà lloc el pròxim divendres 25 de maig a les 17:30h a les instal·lacions escolars (Biblioteca) i la temàtica triada per l’ocasió serà la “Literatura Fantàstica”.

Els participants hauran de superar proves i enigmes per aconseguir l’objectiu final que els hi plantejarà el joc si volen acabar amb èxit el repte al qual s’enfronten. Què creieu... seran capaços de superar totes les proves que permetran alliberar la fantasia que contenen els millors llibres d’aquest gènere?

Les places per aquesta activitat són limitades (25 participants max.) i es participarà per Equips (com a màxim 5 participants per equip). Cada equip s’ha de d’inscriure en la seva totalitat d’assistents (sigui el nombre que sigui) a través d'una única inscripció. També es poden inscriure alumnes de forma individual i se'ls adjudicarà un Equip per a que puguin participar de l'activitat. La idea és que tothom que vulgui participar, tingui equip o no, pugui fer-ho. La inscripció serà a través de l’enllaç que us facilitem a continuació:

https://goo.gl/forms/pp8NiAtMMU27DqWp1

La data màxima per poder inscriure’s a l’activitat serà el dimecres 23 de Maig del 2018.

Animeu als vostres fills a participar d’una experiència única en la que no només posaran a prova el seu enginy amb la resolució d’enigmes i misteris que se’ls hi plantejaran, si no que alhora s’endinsaran sense adonar-se en el món fantàstic de la lectura.

Us hi apunteu?

Comissió Foment de la Lectura AMPA Col·legi Claret de Barcelona


Posted on by Ramon Arxer i Galabert | No comments

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada