Col·laboracions

La tasca principal de l'AMPA es la d'enllaç entre les famílies i l'escola (i a la inversa) a través de la figura dels delegats i els vocals. No sols amb les reunions mensuals dels vocals i la junta, o amb les trobades de la junta amb la direcció de l'escola, sinó també amb les reunions dels delegats amb els caps d'estudis (aquestes amb un format diferent dels altres anys).

Però l'Associació no pretén ser únicament una "finestreta de queixes i reclamacions". Per això el curs passat vam continuat organitzant xerrades per a mares i pares. En vam fet quatre, de temàtiques ben diferents i amb assistència també força diferent : “L’adolescència : llibertat i límits”, "Com ajudar els fills a estudiar", "... i l'avi es va fer gran" i "La lectura, una aventura i no una tortura".

També hem col·laborat també amb les activitats de foment de la lectura que es duen a terme a la biblioteca, organitzant-hi conta-contes, activitats relacionades amb els llibres i alguna de les xerrades per a pares.

Durant l'any hi ha dates molt especials en les que l'AMPA també hi té un paper important :


- Octubre - Festa del Pare Claret : l'AMPA proporciona els regals que s'entreguen als participants dels diversos concursos que es duen a terme amb motiu de la celebració de la festa en honor al fundador. Es van ampliar les activitats del diumenge més proper, fent que no sols hi hagués un petit refrigeri, sinó que el pati es va omplir de famílies participant en els diversos tallers que s'hi desenvolupaven.

- Nadal : col·labora en l'edició del targetons nadalencs que s'intercanvien els alumnes.

- Carnestoltes : participació en la rua del barri.

- Abril - Jocs Florals : l'AMPA s'encarrega de l'adquisició dels regals que s'entreguen als guanyadors dels jocs florals.

- Juny - Festa de Final de Curs : després de mesos de preparació, en un dissabte hi tenen cabuda : tallers, espectacles de màgia i karaoke, la novetat exitosa del concurs de pastissos, i el sopar de carmanyola amb ball.


Vam voler informant-vos de tot el que fem, ampliant el nombre de canals de comunicació. L'any 2010 vam estrenar el blog (http://ampaclaretbcn.blogspot.com), posteriorment vam crear una pàgina al facebook (http://facebook.com/Ampaclaretbcn/) i vam començar a avisar de les activitats via Twitter (@AMPACLARETBCN), i continuarem utilitzant les noves tecnologies per crear una comunitat cada com més enllaçada : Instragram (https://www.instagram.com/ampaclaretbcn/) o Telegram (http://t.me/ampaclaretbcn/).

Per aquest curs tenim molts projectes, i segur que entre tots encara en sortiran més, és per això que necessitem la vostra ajuda :

- En moments puntuals per a dur a terme les activitats

- En els grups de treball durant l'any

- Com a generadors d'idees

- Oferint-vos com a delegats de la vostra classe. No hi pot haver cap classe sense representació, una classe sense representants, és una classe aïllada.

.. i puntualment col·labora en determinats projectes :

- Modernització aula informàtica

- Millora dels recursos de la biblioteca :
Dotació de sis ordinadors i un escàner
Ampliació del fons infantil i juvenil
Mobiliari infantil

- Millora dels recursos multimèdia a les classes.