dilluns, 26 d’octubre del 2015

Èxit de la Diada del Pare Claret

Felicitats Famílies del Col·legi Claret!

La vostra presència i implicació en la celebració del Dia del Pare Claret ha estat fantàstica i, gràcies a aquest fet, hem pogut gaudir tots d’una de les celebracions més multitudinàries que es recorden.

Gràcies a tots vosaltres s’ha pogut fer realitat el lema d’enguany.... heu VINGUT, heu SOMRIGUT i desitgem seguir COMPTANT amb vosaltres per portar endavant l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Claret.

No volem deixar passar l'oportunitat d'agrair d'una manera especial l'esforç de les diferents seccions esportives de l'escola (bàsquet, handbol, hoquei i patinatge) en participar activament a la celebració amb les seves exhibicions esportives. També volem fer arribar un agraïment especial a la càlida col·laboració dels monitors de l’Esplai Estel que sempre estan disposats a donar un cop de mà quan se'ls necessita.

Diuen que una imatge val més que mil paraules així que, us adjuntem algunes de les fotografies més representatives del que ha estat un gran dia per l’Associació, per a que les veieu en família.

Fins ben aviat!

Comissió Social de l’AMPA del Col·legi Claret

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada