dijous, 16 de juny del 2016

Festa final de curs 2016, i si plou...?

Benvolgudes Famílies,

El dissabte 18 de juny a partir de les 21:00h l’AMPA del Col·legi Claret té previst celebrar el tradicional “Sopar de Carmanyola” al Pati Vell de l’escola. Les previsions meteorològiques per aquell dia i aquella hora són incertes però tot fa pensar que la pluja aquest any ens acompanyarà al llarg de tota la jornada.

Pel que fa al “Matí de Tallers” i a la “III Gimcana Trivial Claret 2016” no ens hem de preocupar. Els tallers i la Gimcana es duran a terme encara que plogui ja que els ubicarem a les porxades i als passadissos quedant protegits de la pluja i assegurant la seva viabilitat. Això sí, no s’instal·laran els inflables que habitualment trobem al Pati Vell.

Pel que fa a les activitats de la tarda i en concret al “Sopar de Carmanyola” no podem garantir, en les mateixes condicions meteorològiques adverses descrites anteriorment, que es pugui dur a terme. Les porxades, els menjadors i els passadissos quedarien reservats, en aquest cas, pels gairebé 250 comensals del “Sopar de Comiat del Alumnes de 2n de Batxillerat” que han de celebrar el sopar de comiat sí o sí aquella mateixa nit.

Si finalment, i per causes alienes a la nostra voluntat, l’organització de la “Festa de Final de Curs 2016” es veu en l’obligació de suspendre el “Sopar de Carmanyola”, es retornarà a aquelles persones que així ho desitgin, el 50% de l’import del tiquet cadira (3€) que s'hagi comprat per assistir a l’acte (caldrà presentar el tiquet físic per poder rebre la devolució establerta). L'altre 50% de l'import del tiquet servirà per cobrir una part important de les despeses que el lloguer de taules i cadires comporta en els pressupostos de l'Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret.
Esperem de tot cor, no haver d’arribar a suspendre un dels actes més entranyables de la Festa de Final de Curs. Gràcies a tots per la vostra comprensió i per la vostra col·laboració en fer del dissabte una jornada inoblidable encara que el temps no ens acompanyi gaire ...

Veniu, somrieu ... comptem amb tots vosaltres!

Comissió Social AMPA Col·legi Claret

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada