dijous, 30 de novembre del 2017

Campanya Nadal - Mobilitat Sostenible

Des de l’AMPA del Col·legi Claret us volem proposar engegar la “Campanya de Nadal 2017 per a la Mobilitat Sostenible" amb l’objectiu de fer arribar a Càritas totes aquelles bicicletes, patins, monopatins, patinets, ...que ja no feu servir. La nostra finalitat serà fer-los arribar a aquells infants i adolescents que els puguin necessitar en dates tan especials com son el Nadal i els Reis.

Són moltes les persones i famílies que s’adrecen a Càritas en demanda d’ajut. Càritas dóna prioritat a l’atenció a les famílies amb infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat i fragilitat. En el funcionament del seu dia a dia, intenten donar resposta a les necessitats específiques que presenten aquests col·lectius i aquest és l’objectiu final de la campanya; fer arribar als Centres Paidós de Càritas (centres que donen un suport específic a famílies amb infants) tot el material que aconseguim recollir.

De fet, l’AMPA ja va estar treballant amb Càritas al llarg del curs 2016-2017 a través de dos projectes: la “Socialització de Disfresses” per Carnestoltes i la “Biblioteca Mòbil” per Sant Jordi. Gràcies a l’èxit dels mateixos, l’escola va ser guardonada amb la placa que ens reconeix com una “Escola amb Cor”, es a dir, com una escola que educa als seus alumnes en valors i en cultura.

Així doncs...

Què necessitem?
Bicicletes, patins, patinets, monopatins… per a Infants i Adolescents.

Quan els recollirem?
Des del divendres 1 de desembre al divendres 15 de desembre (en horari escolar).

On els recollirem?
Al vestíbul de Consergeria (C/Sicília)

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració en fer de l’AMPA del Col·legi Claret un “AMPA amb Educació en Valors i amb Cor”!

Junta AMPA del Col·legi Claret BCN



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada