dijous, 2 de febrer del 2017

Reunió delegades i delegats amb caps d'estudis

Us informem de la data de la reunió anual entre els/les Delegats/des i els/les Cap d'Estudis de cada Cicle. A la reunió posarem en comú les idees, els dubtes, les qüestions, les millores, ... que creieu oportuns i de les quals us agradaria parlar-ne plegats. 

Els horaris i els llocs de les reunions són els següents:

·  ESO – Josep Lluís Campillo

                  Dimecres 15/02 – de 18:00h a 20:00h – Aula d’Escacs.
·  Batxillerat – Robert Vilella

                  Dijous 16/02 – de 18:00h a 20:00h – Despatx AMPA.
·  Etapa 3-7 – Elena Martínez

                  Dimecres 22/02

                  de 18:00h a 19:00h Infantil - Aula d’Escacs

                  de 19:00h a 20:00h 1r i 2n d’EP  - Aula d’Escacs.
·  Etapa 8-11 – Marga Carreras

                  Dimecres 22/02 – de 18:00h a 20:00h – Aula de 5è C al Pati Vell.

Per tal que les reunions siguin dinàmiques i en puguem treure el màxim rendiment possible, caldria haver recollit prèviament les vostres inquietuds per poder transmetre-les als Cap d'Estudis amb la finalitat que, en cas que ho trobi oportú, pugui preparar la informació o documentació que servirà per aclarir les qüestions que hagin sorgit. 

Pel que fa als temes recollits a les reunions de la Junta mensual de l’AMPA tan del mes de Desembre com el mes de Gener (i tal i com va ser comunicat als respectius Vocals de Curs a la darrera reunió de Junta) seran tractats a les trobades amb els Cap d’Estudis. Us adjuntem l’Acta resum d’ambdues reunions per a que la reviseu i ens comuniqueu si trobeu a faltar algun dels temes que ens heu fet arribar i no estan reflectits a la mateixa.

Us demanem, si us plau, que feu arribar un e-mail a totes les famílies de les vostres classes per recollir els seus suggeriments i que ens les feu arribar el més aviat possible al correu de l'AMPA (ampa@claretbarcelona.cat) per poder-los gestionar correctament. 

El procés de recollida d' e-mails a l'AMPA finalitzarà el dijous 09 de febrer per ESO i Batxillerat, i el dijous 16 de febrer per l'Etapa 3-7 i l'Etapa 8-11.

Fora d'aquesta data, els temes que arribin seran tractats en posteriors reunions de Junta.

Aprofitem l'avinentesa per demanar-vos, si us plau, que confirmeu la vostra assistència a la reunió per poder organitzar millor els espais de les reunions. 

Gràcies per endavant pel vostre temps i per la vostra col·laboració.
Rebeu una cordial salutació.   

Posted on by Ramon Arxer i Galabert | No comments

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada