dissabte, 18 de febrer del 2017

Carnaval 2017

Us recordem que dissabte 25 de febrer l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret de Barcelona celebrarà, al llarg del dia, el “Carnaval 2017” a l’escola i al nostre barri.
La temàtica general triada per l’ocasió serà…

“EL CINEMA”
Les activitats que hem previst dur a terme per aquell dia són les següents:

MATÍ

11:00h a 12:00h - Taller de "Fes-te la teva disfressa".
Els participants del taller podran fer-se la seva disfressa (amb materials de reciclatge) directament relacionada amb l'espectacle de titelles que es durà a terme a continuació a la Biblioteca.

12:00h a 13:00h - Espectacle de Titelles a la Biblioteca.
" La Caputxeta Vermella" i ...... sorpresa al final de l'espectacle!

TARDA

17:00h a 19:00h - El Col·legi Claret participarà, com ja és tradició, a la “Rua de Carnaval del Camp d’en Grassot 2017” organitzada per l'Ajuntament de Barcelona.

Hora de convocatòria: a les 16:45h al passatge Llavallol i la posició de sortida de l’AMPA del Col·legi Claret d’enguany (per fer el recorregut a peu) serà darrera de l'Associació de veïns del Camp d'en Grassot i davant de l'AMPA de l'Escola Jovellanos.

Al llarg del recorregut de la rua, els membres presents de la Comissió Social, demanaran als participants de la mateixa la seva col·laboració per dur la pancarta de l’AMPA del Col·legi Claret (que encapçala i ubica a l'Associació en el seguici) en un tram del recorregut. Us demanem, si us plau, que ajudeu proactivament als organitzadors en aquesta tasca doncs, entre tots, serà molt més fàcil desenvolupar aquesta activitat i gaudir-ne tots plegats. Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

A partir de les 19:00h - Xocolatada per a tots els nens i nenes participants ( Plaça de la Sedeta a l’acabar el recorregut) amb animació posterior. Us fem saber que l'organització ha insistit molt en que la xocolata no la donaran a cap adult, si no que l'han d'anar a buscar els propis nens (acompanyats o no dels pares).

Veniu a participar i Viviu amb Tots Els Sentits el Carnaval 2017 del Col·legi Claret!!


Comissió Social AMPA Col·legi Claret de Barcelona


Posted on by AMPA Claret Barcelona | No comments

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada