Comissions


L'AMPA la composem les mares i pares dels alumnes de l'escola que ens hem volgut implicar una mica més en el dia a dia dels nostres fills i filles, per això al llarg de l'any fem un conjunt d'activitats que podeu veure a l'apartat Col·laboracions.

Per dur a terme aquestes activitats estem organitzats en Comissions:

- Social : col·laboració en activitats al barri (Rua de Carnaval), activitats per a recollir fons per la Marató de TV3, col·laboració amb activitats a l'escola (festa de Pare Claret, Nadal, Jocs Florals de Sant Jordi) i organització de la gran Festa de Final de curs!.
Responsables : Teresa Roldós i Helena Curbera

- Cultural : que inclou les subcomissions de Foment de la lectura i Formació.
* Foment de la lectura :  conta-contes i activitats a la biblioteca per a nens, xerrades per a pares ("La lectura, una aventura i no una tortura"), un taller de contacontes...
Responsable : Ramon Arxer

* Formació : xerrades i tallers per a pares... "Alimentació i Salut (la prevenció dels trastorns del comportament alimentari)", “L’adolescència : llibertat i límits”, "Com ajudar els fills a estudiar", "... i l'avi es va fer gran", "Per què diem SÍ quan voldríem dir que NO?", "TIC: Tòpics i pànic!", Situacions de risc per a joves ...
Responsable : Judit Pich

- Esportiva : enllaç entre els coordinadors dels esports que composen la Unió Esportiva Claret (bàsquet, hoquei, handbol i patinatge) i la junta.
Responsable : Julio Monsergas

- Menjador : informar les famílies de com es gestiona el menjador. La gestió en el sentit de com es confecciona el menú, quins criteris es segueixen, quants monitors hi ha, quina és la seva funció, com es controla el pati del menjador.
Responsable : Anna Aisa

Se us n'acut alguna més? 
                                     ... a quina us apunteu?

Qualsevol idea o oferiment feu-nos-la arribar al correu de l'AMPA.