Avui hi havia fogoner (Pollachius virens) al menú, en substitució de la panga com ja es va fer el mes passat.
Es tracta d'un peix que també es coneix com carboner (degut al seu comportament) i que és semblant al bacallà. Un altre peix de la mateixa família també és l' abadejo (que també el trobareu al menú).
Vegeu-ne més informació al vincles :
* http://es.wikipedia.org/wiki/Pollachius_virens
* http://ca.encydia.com/es/Pollachius_virens
...i al blog d'en Felipe Luzón, un conjunt de receptes (per si el voleu provar a casa) :
* http://felipeluzon.blogcindario.com/2010/09/06193-graten-de-fogonero-con-chayota.html
* http://felipeluzon.blogcindario.com/2010/09/06186-fogonero-borracho.html
* http://felipeluzon.blogcindario.com/2010/04/05251-supremitas-de-fogonero.html
* http://felipeluzon.blogcindario.com/2010/03/05110-fogonero-ajoarriero-con-gambas.html
.
dimarts, 11 de gener del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada