dijous, 20 de juny del 2013

Festa Final de Curs 2013 - Moments - Concurs de coques


Al Concurs de Coques es van presentar 12 participants: el Xavier, l' Ariadna, el Javier, el Pau, el Pau O., l'Ignasi, l'Alba, el Ferran, la Filo, l'Arcadi, l'Oriol i l'Aina & Jana. Ens van ajudar com a jurat dues àvies del Col.legi que es diuen Contxa i Contxita que no ho van tenir gens fácil a l'hora de puntuar les coques doncs totes estaven boníssimes!!.

Finalment la coca guanyadora va ser la que va presentar l' Ariadna (alumne de 2ºP del Col·legi Claret) que es va endur el premi amb la seva famosa Coca de Llardons. El premi va consistir en una KIDDI'S BOX "Mundos sorprendentes" que li permetrà disfrutar amb la seva família d'una activitat sorprenent a escollir entre moltes possibilitats.

Ariadna, des de l' AMPA del Col·legi Claret et volem felicitar pel premi rebut i per haver-nos endolçat la tarda d'una manera tan fantàstica i a la resta de participants moltes gràcies per haver contribuit al berenar infantil i esperem que l'any vinent també us animeu a participar. Us hi esperem a tots de nou!

.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada