divendres, 14 d’octubre del 2016

Comença el projecte de Socialització de llibres de lectura

El projecte de “Socialització de Llibres de Lectura”del Col·legi Claret” ha començat  la seva implantació a l'escola. El projecte, que comença la seva singladura aquest curs 2016-2017, estarà vigent -com a mínim- fins el curs 2018-2019 inclòs.

Les famílies són coneixedores que els llibres de lectura socialitzats són material de l'AMPA i que, en acabar el curs, hauran de retornar-los en les mateixes condicions en el que se'ls han lliurat, sense excepció.

L'alumnat és el responsable del bon manteniment del material socialitzat. Si un alumne perd o fa malbé algun dels llibres que se li faciliten des de l'AMPA, la família es compromet a reemplaçar-lo (amb un exemplar igual al que li va ser lliurat) per poder continuar amb el projecte de socialització amb les mateixes condicions en les que va començar.

És important que tots siguem conscients que, l'èxit o fracàs del projecte, dependrà del grau de compromís de tots nosaltres (Famílies, Docents i Alumnat) en mantenir l'essència col·laboradora del projecte i el bon estat del material facilitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada