dimecres, 5 d’abril del 2017

Campanya de Socialització de Llibres de Lectura Sant Jordi 2017 - Biblioteca Mòbil

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA del Col·legi Claret us volem proposar engegar la campanya de “Socialització de Llibres de Lectura – Biblioteca Mòbil” per Sant Jordi 2017. L’objectiu es fer  arribar a Càritas tots els llibres de lectura que aconseguim socialitzar amb la finalitat de que els rellegeixin tots aquells que ho puguin necessitar. Són moltes les persones i famílies que s’adrecen a Càritas en demanda d’ajut. Càritas dóna prioritat a l’atenció a les famílies amb infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat i fragilitat. En el seu funcionament del dia a dia, intenten donar resposta a les necessitats especifiques que presenten aquests col·lectius i aquesta és la finalitat de la recollida.

Què necessitem?

Llibres de lectura per a Infants i Adolescents.

Quan els recollirem?

Des del dijous 6 d’abril al dijous 20 d’abril (en horari escolar).

On els recollirem?

Als contenidors que trobareu a l’entrada d’Infantil (C/Nàpols) i a Consergeria.

Què farem?

Una Biblioteca mòbil que recorrerà els diferents Centres Paidós de Càritas per acompanyar a les Famílies amb els aspectes educatius i de formació per aquells nens/nenes que ho necessitin.

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració en fer de l’AMPA del Col·legi Claret un “AMPA amb Educació en Valors i amb Cor”!

Junta AMPA Col·legi Claret Barcelona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada