dijous, 1 de febrer del 2018

Carnaval 2018

Us recordem que dissabte 10 de febrerl’Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret de Barcelona celebrarà, al llarg del dia, el “Carnaval 2018” a l’escola. La temàtica general triada per l’ocasió son...  
                                                                                    “ELS OFICIS”
Les activitats que hem previst dur a terme per aquell dia són les següents:
MATÍ (a la Biblioteca)
* 10:30h a 11:30h -  Taller de "Fes-te la teva disfressa". 
                                  Els participants del taller podran fer-se la seva disfressa (amb materials de reciclatge) que estarà relacionada amb el conte que s'explicarà a continuació. 
11:30h a 12:30h - La Comissió de Foment de la lectura en explicarà el conte  "El Sastre Valent"
TARDA (al Barri)
*17:00h a 19:00h - L'AMPA del Col·legi Claret participarà, com ja és tradició, a la “Rua de Carnaval del Camp d’en Grassot 2018” organitzada per l'Ajuntament de Barcelona. Hora de convocatòria: a les 16:45h al passatge Llavallol i la posició de sortida de l’AMPA del Col·legi Claret d’enguany (per fer el recorregut a  peu) serà darrera de l' "Associació de Veïns del Camp d'en Grassot" i davant de l'AMPA de l'Escola Teresianas. 
*A partir de les 19:00h Xocolatada per a tots els nens i nenes participants ( Plaça de la Sedeta a l’acabar el recorregut) amb animació posterior.  Us fem saber que l'organització ha insistit molt en que la xocolata no la donaran a cap adult, si no que l'han d'anar a buscar els propis nens (acompanyats o no dels pares). 
Us apunteu a viure el Carnaval 2018 com si fos un regal? Descobrim-ho plegats!!
Comissió Social AMPA Col·legi Claret de Barcelona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada